Van Dommele is een importeur en groothandel in groenten en fruit, met een hoofdvestiging in Breda en een locatie in Hedel. Van Dommele valt onder de De Groot Fresh Group, een internationale onderneming actief op het gebied van import en export van groenten en fruit, met meerdere vestigingen en circa 150 medewerkers.Van Dommele heeft een goede naam bij haar nationale afnemers van klein naar groot. Bananen uit de moderne rijperij in de kleur die afnemers wensen, dagverse groenten van onze eigen telers of rechtstreeks uit de zuidelijke productielanden, top kwaliteit citrus door Van Dommele zelf geïmporteerd en actuele fruitsoorten die aansluiten bij het seizoen.
Dagelijks worden er dagverse producten telefonisch verkocht, maar is de klant ook in de gelegenheid om de producten te ervaren in de uitstalling. Het team van telefonische verkopers en magazijnmedewerkers staat voor haar klanten klaar om van goed advies te voorzien.

Gezocht: Vakantiekrachten

Schoolverlaters opgelet!

 

Heb jij werklust, ben jij Fris en Fruitig ingesteld, niet bang om vroeg op te staan en minimaal 16 jaar, dan hebben wij dé baan voor jou!

De functie:

Voor onze locatie in Breda zoeken wij magazijnmedewerkers/orderpickers voor de periode juli en augustus 2019.

Werkdagen maandag t/m vrijdag van 05.00 tot 15.00 uur. Na de vakantie kan er eventueel ook op andere vrije dagen of schoolvakanties gewerkt worden.

Het is leuk en flexibel werk in een leuk team en met dagverse en gezonde producten!

Reacties kun je richten aan: vacatures@degrootfreshgroup.nl
De Groot van dommele B.V. Afdeling HR, Bob Booij, Postbus 130, 5320 AC Hedel
Voor meer informatie kun je bellen met de afdeling HR: 073-5998867

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt NIET op prijs gesteld. Wij gaan zorgvuldig met uw sollicitatiegegevens om. Wij verwijzen hiervoor naar de privacystatement op onze website: www.degrootfreshgroup.nl/privacystatement

 

Recepten »  Wat kunnen wij voor u betekenen? Contact »